Графік роботи
 
Пон - Чт: 8:00 - 17:00
Пт - 8:00 - 16:00
Сб,Нд - ВИХІДНИЙ
перерва 12:00 - 12:50
Адреса
 
м.Трускавець 
вул.І.Франка, 59
Індекс 82200
Ел.пошта: tr.vodokanal@ukr.net
Телефони
 
Аварійно-диспетчерська : 03(247) 5-20-33;
(050) 431 11 19
Приймальня:
03(247) 5-15-81;

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!

ПОВІДОМЛЕННЯ

від 01.08.2022 року про публічну пропозицію (оферту) ТОВ «Трускавецький водоканал» про укладення Публічного індивідуального
договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення

         У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020р № 160 “Про внесення змін до деяких законів  України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг”, Постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2022 р. № 85, з урахуванням ст.ст. 633, 634, 641, 642 Цивільного Кодексу України  ТОВ «Трускавецький водоканал»  публікує публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного  Договору приєднання, що укладається з метою надання послуг   з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення індивідуальному споживачу (далі Договір).
          Договір розміщено офіційному веб–сайті Трускавецької міської ради:https://tmr.gov.ua/ та на офіційному веб–сайті ТОВ «Трускавецький водоканал»: http://vodokanaltr.com.ua/ у вільному доступі.

         У зв’язку з тим, що цей Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

        Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

       Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з моменту його розміщення на офіційному споживачі не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір.

         Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення вважається укладеним із споживачем, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб–сайті Трускавецької міської ради: https://tmr.gov.ua/ та на офіційному веб–сайті ТОВ «Трускавецький водоканал»: http://vodokanaltr.com.ua/ співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем. 

      Договір індивідуальним споживачем, що з власником (користувачем ) будівлі (приміщення у будівлі) про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб–сайті Трускавецької міської ради: http://tmr.gov.ua/ та на офіційному веб–сайті ТОВ «Трускавецький водоканал»: http://vodokanaltr.com.ua/, такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги (фактичне виконання робіт із відключенням будинку).

       Договір розроблений на основі Типового індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 № 85, яка набрала чинності 04.02.2022.

  1. Публічний договір
  2. Заява приєднання до публічного договору
  3. Договір з індивідуальним споживачем (приватний сектор)
  4. Заява приєднання до договору (приватний сектор)
  5. Договір з індивідуальним споживачем (інші споживачі)
  6. Заява приєднання до договору (інші споживачі)
  7. Інформація щодо абонентної плати